Новорічне застілля у селі на Буковині закінчилось вбивством через ревнощі

Новорічне застілля у селі на Буковині закінчилось вбивством через ревнощіНоворічна ніч на Буковині розпочалась з трагічного випадку. Близько другої години до міліції надійшло повідомлення про те, що у селі Малинівка місцевий мешканець застрелив чоловіка, повідомив СГЗ УМВС в Чернівецькій області.

На місце злочину одразу прибули керівництво УМВС та слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, компанія друзів святкувала новорічне свято у 28-річного мешканця села Малинівка. Під час спільного розпиття алкоголю, господар приревнував свою дружину до кума. З’ясовувати стосунки чоловіки вийшли на вулицю, а коли словесні аргументи закінчилися, ревнивець з будинку виніс рушницю та вистрелив у свого опонента. 26-річний мешканець цього ж села від отриманого поранення помер на місці.

Відомо, що у молодика був відповідний дозвіл на зберігання мисливської гладкоствольної рушниці і він раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Наразі речові докази вилучені, а за даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років.

peredplata