Понад 12 тисяч пачок цигарок та ймовірних власників «курива» затримали на Буковині прикордонники відділу «Фальків».

Понад 12 тисяч пачок цигарок та ймовірних власників «курива» затримали на Буковині  прикордонники відділу «Фальків».6 січня напередодні Різдва, близько шостої ранку ведучи скрите спостереження, стражі кордону серед засніжених дерев, помітили ледь видимі силуети кількох невідомих осіб.

Останні і не здогадувалися, що направляючись в сторону державної межі, на них вже очікують охоронці кордону. Заздалегідь знаючи про наміри правопорушників від своїх колег, прикордонники перекрили всі шляхи відступу. Затримавши трійню, з їхніх слів стало відомо, що вони громадяни України, адже документів, що посвідчують особу у чоловіків не було. Оглянувши прилеглу місцевість прикордонники неподалік місця затримання виявили обгорнуті в чорний поліетилен пакунки з цигарками марки «VICEPOY» та «MARBLE» без акцизної марки, які ймовірні власники намагалися переправити до Румунії.
Наразі стосовно затриманих, проводяться перевірочні заходи, відносно цигарок то їх буде передано встановленим порядком представникам Винницької ДПІ.

Помічник начальника загону –
начальник прес-служби
капітан Сергій Бровко

peredplata