Євомайдан зібрав кошти для воїнів АТО: коляда, яка лікує не тільки душу

Євомайдан зібрав кошти для воїнів АТО: коляда, яка лікує не тільки душуПротягом двох днів активісти Євромайдану у Чернівцях разом з учасниками театру зібрали більше 8 тисяч гривень на ліки для воїнів АТО.

Першими, хто запросив до себе щедрувальників стали податківці краю. «Сьогодні ми маємо використовувати всі наявні можливості, щоб допомогти нашим захисникам. Різдвяні свята, це особливий шанс підтримати наших вояків» – зазначає Михайло Сеничак.

Нагоду послухати професійне виконання народних щедрівок отримали працівники понад п’ятнадцяти державних установ: від співу хтось був захоплений і розчулений до душі, а хтось просто не пустив на поріг.

В складний для країни час активісти змогли перетворити звичне святкування Старого Нового Року на корисну для суспільства справу. За вечір було зібрано більше 8 тисяч гривень, які підуть на ліки воїнам АТО.

«Сподіваємось, що громада і надалі підтримуватиме волонтерські ініціативи. Тільки разом, ми зможемо подолати ворога» – прокоментувала учасниця акції Ольга Гришин-Грищук.

Висловлюємо подяку всім, хто долучився, зокрема працівникам:

ДФС у Чернівецькій області

ДФС у м. Чернівці

Чернівецької обласної державної адміністрації

Чернівецької міської ради

Управління ДАІ УМВС України в Чернівецькій областi

Господарського суду Чернiвецької областi

Чернівцідержрибоохорона

Міського центру зайнятості

ДП \”Чернівецький лісгосп\”

Газети «ЧАС»

peredplata