Стратегічні об’єкти Буковини перебувають під посиленою охороною

Такі заходи спрямовані на посилення охорони громадського порядку на вулицях, в громадських місцях, профілактики загальної злочинності, а також недопущення сепаратизму та тероризму на території області.

Як інформує СЗГ УМВС України в Чернівецькій області саме на ці основні завдання націлюють правоохоронців під час проведення інструктажів перед заступанням на службу. Також звертають увагу на дотримання законності, правила поводження зі зброєю, сумлінне виконання службових обов’язків, ввічливе ставлення до громадян та, звісно ж, наголошують на необхідності дотримання заходів особистої безпеки.

Охороняють спокій громадян правоохоронці у дві зміни. Основна увага приділяється місцям масового скупчення людей та найбільш криміногенним територіям населених пунктів. Також у Чернівцях патрулюють групи в складі експертів-вибухотехніків та кінологів.

Стратегічні об’єкти Буковини перебувають під посиленою охороною

Взяті під особливий нагляд та охорону і стратегічні об’єкти, які знаходяться на території області.

Вкотре УМВС України в Чернівецькій області звертається до усіх мешканців та гостей краю з проханням зберігати спокій та з розумінням ставитися до вимог правоохоронців щодо перевірки документів, речей та огляду транспортних засобів. Також звертаємося із проханням носити із собою документи, котрі засвідчують Вашу особу.

peredplata