Маніліч обманює Чернівецьку область

Маніліч обманює Чернівецьку областьУ Чернівецькій обласній раді відбуваються процеси, котрі викликають збурення у суспільстві.
Збудником антивладних настроїв буковинців упродовж останніх кількох місяців став заступник голови облради Валентин Маніліч.

Раніше його засудив суд за корупцію. Він використав своє службове становище на користь власної доньки, яка очолює одне із комунальних підприємств області.
А ще раніше його обрали депутатом облради за списками ВО «Батьківщина». Згодом Маніліч зтушкувався і діяв заодно з партією регіонів. За це його з тріском вигнали з «Батьківщини».
Коли перемогла революція Гідності, регіонали перефарбувалися під позафракційних, але всередині залишилися такими, якими були: підлими, підступними та брехливими негідниками. Вони разом з тушками кілька разів провалили голосування за відставку Маніліча. Хоча за вироком суду в триденний термін мали відправити корупціонера на всі чотири сторони світу. Але депутати там такі ж самі, як Маніліч. Тільки їх ще не засудили суди українські.
А Маніліч таки обманув усіх. Він нібито написав заяву на звільнення. У ній вказав, що просить звільнити його достроково «за власним бажанням у зв’язку з погіршенням стану здоров’я». А повинен би бути звільнений згідно з рішенням суду.
Як вияв зневаги до буковинців, на прес-конференції Маніліч заявив, що він залишиться працювати навіть тоді, коли сесія не проголосує за його звільнення. Також він зневажливо говорив про нинішню владу як на київському, так і на чернівецькому рівнях. А про правоохоронні органи, прокуратуру, міліцію, СБУ сказав, що вони беруть участь у злочинних угрупуваннях. На це уже голова СБУ Валентин Наливайченко відповів, що інформація про участь співробітників СБУ в злочинному угрупуванні на території Чернівецької області свого підтвердження не знайшла. Міліція і прокуратура зараз розслідують заяви Маніліча про їхню участь у таких угрупуваннях. Він ходить уже на покази щодо підтвердження чи спростування цієї інформації.
Вл. інф.
Р.S. Поки суд та діло, представники ГО «Майдан» привезли під стіни обласної ради тачку від гною. Нею вони будуть вивозити Маніліча на смітник історії. Аби не збурював буковинський люд і не був корупціонером.

peredplata