Начальниця управління суспільних комунікацій ОДА Тимофійчук піде у відставку через повернення старих \”розкладів\”?

Начальниця управління суспільних комунікацій ОДА Тимофійчук піде у відставку через повернення старих "розкладів"?Начальниця управління суспільних комунікацій облдержадміністрації Марина Тимофійчук може піти зі своєї посади, якщо керівництво \”будинку з левами\” зреалізує те, про що озвучувало в останні дні. Мається на увазі, передовсім, нові кадрові призначення. У таких умовах посадовиця працювати відмовляється. Про це Тимофійчк повідомила телефоном у коментарі кореспондентові БукІнфо.

Детальніше свою позицію посадовиця описала на сторінці у мережі Фейсбук.

\”Особисто мене те, яким чином відбуваються призначення в області, відверто шокує! Все, що було на Майдані – кожен крик і стогін, кожна сльоза на чиїйсь щоці, кожен удар кийком по голові, кожен дерев\’яний щит, кожен звук пострілу (от пишу і бачу знов усе це перед собою) – геть усе це проходило шилом крізь моє серце. І на серці зостались такі шрами, які ніколи не дозволять забути те, чому рік тому люди об\’єдналися, для чого (абсолютно втративши інстинкт самозбереження) бігли під кулі, для чого віддавали свої життя…

Скоро річниця… Можливо саме тому мій внутрішній протест ще більше загострюється! Річниця того, як народ об\’єднався, аби раз і назавжди змінити правила гри! Але дехто так і не зрозумів, чого вимагало суспільство…

Призначення нового Голови… Безкінечні інтриги, вичікування, виторговування, підстави, відверте закулісся, вистежування реакцій…… Ні! Все це надто брудно, все це надто по-старому! І я не можу переламати себе, аби грати на полі за таких брудних правил. Не можу зрадити принципам Майдану і своїм принципам.

Хочу подякувати тим, з ким довелось працювати останні 9 місяців, хто сам намагався змінити ту гнилу систему, і хто допомогав мені у цьому. Безмежно дякую тим чоловікам, які незламно стоять у важезних бронеках на захисті моєї країни. А також волонтерам, які або зовсім полишили свої роботи, або бігають після18.00, аби згуртувати доброчинців для допомоги нашим вже таки рідним воїнам.
Зрештою, дякую усім журналістам, які почали сприймати начальника управління суспільних комунікацій як щиру і відкриту людину, яка готова в межах своїх можливостей допомогти кожному, хто цього потребує.

Сьогодні я остаточно вирішила, що не можу бути складовою тієї системи, проти якої боролася.

PS: і як би того не хотілось, але, на жаль, рядки геніальної Ліни Костенко стають знову актуальними(((\”, – написала Тимофійчук.

Як ілюстрацію вище зазначеного, Марина Тимофійчук розмістила свій кліп під назвою \”Доборолися\”.

Нагадаємо, що під час свого представлення новопризначений голова ОДА Олександр Фищук пообіцяв, що першим його рішенням на новій посаді буде призначення першим заступником Володимира Куліша.
БукІнфо (с)

peredplata