У чернівецькому дитсадку №38 триває службове розслідування

Службове розслідування у дошкільному навчальному закладі № 38 відповідно наказу від 27.01.2015р. № 37 проводить управління міської ради. Розслідування призначене для вивчення фактів, викладених у зверненнях батьків. Про це повідомив начальник управління Георгій Олійник.

У ході проведення розслідування взяті пояснення у завідувача, методиста, вихователя, медичного працівника, працівника харчоблоку дитячого садочка.

Під час проведення розслідування до членів комісії надійшла усна заява одного із батьків про випадок падіння дитини з другого поверху будівлі у грудні минулого року. Про даний випадок керівник дошкільного навчального закладу не проінформувала управління освіти міської ради. Заяви від батьків дитини не надходило.
За інформацією прес-службу міської ради наразі комісія вивчає обставини цього випадку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Наказом начальника управління освіту завідувача дошкільного закладу Ольгу Шову до завершення розслідування відсторонено від виконання службових обов’язків.

peredplata