Той, хто хотів «міліон» від журналістів, одержав дірку від бублика

Той, хто хотів «міліон» від журналістів, одержав дірку від бубликаАпеляційний суд виніс справедливе рішення. Він відхилив вимоги тієї публічної особи, яка вимагала «міліон» від журналістів за нібито зневажену честь і гідність. Буковинські журналісти вирішили не називати цю особу, аби її не піарити. Прізвище її буде назване у газетах тільки у некрологах. Але, на жаль, цього особа вже не читатиме.

А про неї пишуть як про особу на «міліон». Саме так неграмотно писав про себе цей В. у позові спочатку на «міліон», потім на два «міліона». Ця публічна особа впізнала себе у коментарях навіть тоді, коли її прізвища не називали. Вона вимагала спростувати інформацію про мєнта В., який на Калинівському ринку «кришував» продаж наркотиків, побив повію у сауні і т. д.

Коли особі говорили, що то не про неї, вона не реагувала. Чи їй добре відомо, що то про неї йшлося, чи що? У зв’язку з цим навіть попросили суддю арештувати цю публічну особу, яка себе упізнала як «кришувальника наркотиків та побитті повії». Більше того, навіть сказала, що «повію ґвалтувала».

Суд тривав майже рік. Саме стільки триває війна в Україні. За цей час відбулося 39 засідань районного суду і 3 — апеляційного. Майже на півтора місяця журналістів, суддів, адвокатів та багато інших людей відволікав цей В. від основної діяльності. Зокрема, від ведення інформаційної війни з Росією. Бо війна на Сході гібридна. Однією з її складових є війна інформаційна. Уже на останніх судових засіданнях журналісти висловили припущення, що подібний позов міг написати тільки ворог України, який мав завдання від спецслужб Росії вести з нашою державою інформаційну війну.

Суд детально вивчив справу, надані документи та докази і виніс єдине справедливе рішення: у позові відмовити.
Ні «міліона», ані два «міліона» ця публічна особа не одержить.
Все.

Петро КОБЕВКО

peredplata