У Чернівцях після перегляду фільму про \”кіборгів\” глядачі влаштували овації та заспівали гімн

У Чернівцях після перегляду фільму про "кіборгів" глядачі влаштували овації та заспівали гімнНа прем\’єрі документального фільму про українських \”кіборгів\”, чернівчани влаштували справжні овації та всім залом заспівали державний гімн.

Перед початком демонстрації фільму у великому залі кінопалацу \”Чернівці\” не було вільних сидячих місць. Крім того, ще близько півсотні людей дивились фільм стоячи. Вхід у зал був за добровільними внесками, які підуть на підтримку військовим.

Кіно \”Добровольці Божої Чоти\” знято безпосередньо під час бойових зіткнень захисників Донецького аеропорту із супротивником. Основні герої фільму – це бійці Добровольчого Українського Корпусу \”Правий сектор\”. Кожен з них розповідав про те, що його привело на цю війну.

Бійці разом із режисерами фільму витримували артилерійські обстріли бойовиків, відступали, потім ішли в наступ з одного терміналу аеропорту в інший і повертали його під контроль українських сил. При цьому зазнавали поранень, а інколи і втрат бойових товаришів.

Коли почались фінальні титри, увесь зал піднявся і кілька хвилин аплодував стоячи. Один з режисерів Іван Ясній розповів про особливості зйомок під час бойових дій. Потім увесь зал виконав державний гімн України.

My Webpage

peredplata