Керівник \”Трак Сервіс\” не платить зарплату

Народна трибуна

Крик душі
«Два роки тому я працював завгоспом на фірмі «Трак Сервіс», що по вулиці Коломийській, і з моменту звільнення по цей час ніяк не можу добитися виплати належної мені заробітної плати, — крик душі мешканця Чернівців з вулиці Кишинівської Василя Васильовича Вельгуша. — Уже втомився без ліку разів звертатися з цього приводу до директора та просити його віддати мені зароблені гроші. До міліції та прокуратури на його дії скаржитися, мабуть, марно – їхня відповідь наперед відома – мовляв, вам дорога до суду. Але ж у діях цього дуже ще молодого за віком керівника, котрий масово звільняє людей, вигадує різні штрафи для працівників за найменшу дрібницю, аби лишень зменшити обіцяну під час прийому на роботу зарплату, яку видає «в конвертах», а податки платить як йому заманеться, на мою думку, таки відслідковується кримінал! Я би вже навіть «подарував» фірмі ту свою зарплату, але цинічна та зухвала поведінка «шефа» цілковито позбавляє мене такого бажання. У розмові зі мною, як і з іншими працівниками, яким заборгував, цей керівник дає зрозуміти, що не має наміру нікому нічого виплачувати. Розраховує, вочевидь, що й мені, і решті колишніх робітників врешті набридне ходити до нього на поклони і ми змушені будемо відступити…А бухгалтер фірми (як мені стало відомо, з сумнівним минулим), відповідаючи на моє наболіле питання, якось заявив, що у його комп’ютері «проведено», що належні кошти я вже отримав. Як це зрозуміти? Допоможіть мені отримати належний заробіток та посприяйте, аби керівники, котрі кривдять людей, прибрали із займаних посад!»

Писк влади
Як повідомили у відділі контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів фізичних осіб-підприємців ДПІ м. Чернівці, звернення аналогічного змісту від чернівчанина Василя Вельгуша надійшло і на їхню адресу. Наразі встановлюється місцезнаходження (юридична адреса) цієї фірми, оскільки за вказаними даними заявника вона відсутня. Щойно адреса буде встановлена, там буде здійснено перевірку на предмет достовірності описаних фактів. У випадку підтвердження наявності порушень, викладених у зверненні, винні понесуть відповідальність згідно з чинним законодавством України. Довідатися про результати перевірки діяльності «Трак Сервісу» можна буде вже невдовзі.

Підготувала Наталія БРЯНСЬКА
Від редакції. Сподіваємося, що «невловимий» керівник, як і очолюване ним підприємство при втручанні дотичних структур все ж знайдуться, і Василь Вельгуш врешті отримає кошти, які заробив чесною працею ще два роки тому.

peredplata