Останнє китайське попередження Манілічу

Пане голово, шановні депутати Чернівецької обласної ради!
Президія Чернівецького обласного об’єднання «Майдан» вкотре звертається до Вас з вимогою про включення до порядку денного сесії питання про звільнення з посади заступника голови обласної ради Маніліча В.М., який постановою Шевченківського районного суду м. Чернівці від 5 грудня 2014р. у справі №727/5186/14-п в провадженні №3/727/1551/14, а також рішенням апеляційного суду Чернівецької області визнаний винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.172-7 ч.1 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» і підданий адміністративному стягненню.
Перебування корупціонера Маніліча В.М. на посаді заступника голови Чернівецької обласної ради є ганебною відповіддю громаді області, учасникам Революції Гідності і борцям за волю України про те, що у Чернівецькій обласній раді нічого не змінилося з часів злочинного режиму Януковича-Папієва-Куліша, не відбулося очищення від корупційної складової у діяльності представницького органу Буковинської влади. Чернівецька обласна рада, на жаль, не вживає конкретних дій боротьби з проявами корупції, не звільняє з посад прихильників і прислужників режиму Януковича.
На жаль, змушені констатувати, що у реаліях часу тільки одна область в Україні – Чернівецька, не спромоглася усунути кадри злочинної партії регіонів від керівництва обласною радою. Чому депутати від партій, які були в опозиції («Народна рада» – «Фронт змін», «Батьківщина», «Свобода») спокусилися на \”кістку з панського столу\” у вигляді посади першого заступника? Чому у цей кризовий і воєнний час залишаються збільшеними видатки обласного бюджету на утримання аж двох заступників голови обласної ради? Чому не зменшуєте структуру і видатки на утримання апарату обласної ради?
За дорученням ради Чернівецького обласного об’єднання «Майдан» черговий раз звертаємося до голови, депутатів Чернівецької обласної ради все ж таки вирішити питання звільнення корупціонера Маніліча В.М.
Шановні депутати, зрозумійте, що очищення влади на Буковині від корупціонерів, прислужників і прихильників злочинного режиму, відповідального за війну і економічну кризу в Україні, все-таки відбудеться! Буковинська громада цього вимагає. Слава Україні!

Президія Чернівецького обласного об’єднання «Майдан»

peredplata