На Буковину їде регіонал Бойко

З інсайдерських джерел нам стало відомо, що 17 квітня у п’ятницю, до Чернівців приїде лідер антиукраїнського «Опозиційного блоку» Юрій Бойко.
Він відвідає монастир у Банченах, на який свого часу та й досі виділяє колосальні кошти. За це настоятель, єпископ Лонгін (Жар), проводить антиукраїнську агітацію серед прихожан.
Також Бойко візьме участь в установчій конференції «Опозиційного блоку». Недобитки регіоналів зараз входять саме в цю політичну силу. Їхня конференція проходитиме у «Сонячній долині» у Боянах. Це вотчина регіонала Івана Семенюка. Або у «Георг палаці» у Чернівцях, який являється вотчиною регіонала Юрія Кушніра.
ГО «Майдан», патріотичні сили Буковини обурені бездіяльністю влади та правоохоронних органів. Вони вимагають зупинити розгул антиукраїнських сепаратистів на території Чернівецької області.
Патріоти попереджають владу, що вони самі візьмуться наводити порядок у своєму домі, якщо це неспроможна зробити влада і її правоохоронці.
Як нам стало відомо, сьогодні до Чернівців приїхав консул РФ у Львові. Він зупинився у невеличкому готелі на вулиці Руській. Запланував зустріч з російською общиною. Зокрема, з її радикальним крилом.
Будьмо уважні! На Буковині можливі провокації Росії та її прислужників з «Опозиційного блоку».
Петро Кобевко

peredplata