У фінал конкурсу «Учитель року 2015» потрапили 4 буковинці

У фінал конкурсу «Учитель року 2015» потрапили 4 буковинці
Як повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА з посиланням на Департамент освіти і науки, підійшов до кінця третій відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2015».
Номінації цього етапу: «Українська мова та література», «Хімія», «Образотворче мистецтво» та «Правознавство».

Члени журі оцінювали блоги, які були створені учасниками конкурсу, і майстер-класи, які проводилися з учасниками попереднього туру.

На базі обласних Інститутів післядипломної освіти проходили конкурсні випробування для учасників конкурсу «Тестування професійної майстерності». За загальною сумою балів усіх конкурсних випробувань позначилися по 12 учасників у кожній номінації. Саме вони і будуть приймати участь у фіналі конкурсу.

З 48 учасників у фінал пройшли чотири буковинських вчителя: Собко Валентина Іванівна, учитель Бобовецького НВК Сторожинецького району у номінації «Українська мова і література»; Любарева Світлана Іванівна, учитель Чернівецької спеціалізованої школи «Освітні ресурси та технологічний тренінг» І-ІІІ ступенів № 41 – у номінації «Хімія»; Іваницька Наталя Михайлівна, учитель Чернівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня № 5 Чернівецької міської ради – у номінації «Образотворче мистецтво»; Попович Олексій Васильович, учитель НВК «Вашківецька гімназія» Вижницького району – у номінації «Правознавство».

Джерело: 0372

peredplata