Мешканці села Рукшин, що на Хотинщині, обурені діями місцевих підприємців.

Мешканці села Рукшин, що на Хотинщині, обурені діями місцевих підприємців.Жителі села Рукшин дуже обурені тим, що їм приходиться терпіти. Власники ресторану \”Гостинна оселя\” здається втратили останню краплю совісті, яка в них була.

В даному закладі майже щодня відбуваються корпоративи, і чи то самі замовники свят, чи то власник закладу бажають щоб раділо все село, тому виносять апаратуру на вулицю і вмикають музику на всю гучність. Сусіди звичайно раді такій щедрості та можливості до 4 ранку насолоджуватись хітами Вірки Сердючки, та інших виконавців, яких зазвичай слухають на таких гулянках, та наголошують на тому, що хоч трішки поспати теж не завадить, тому часто викликають міліцію, надіючись на їхню впливовість. Та міліціонерам наливають по чарчині, і вони забувають, чому приїхали.
У великих містах на це вже давно б звернули увагу, та в маленькому селі напевно до відповідальності законопорушників притягувати ніхто не збирається, бо вже три роки поспіль у сусідів здригаються стіни та дзеленчать вікна від гучності музики. Поки в країні йде війна, в селі гулянки до ранку, і це при тому, що власник закладу військовий, працював у військоматі. Жителі Рукшина звертались до місцевої влади, але кажуть, що вона куплена цими ж підприємцями, тому надії на можливість вирішення цієї проблеми майже немає. Та все таки мешканці даного села чекають хоч якоїсь справедливості, та щоночі мріють засинати в тиші, а не під відомі хіти, які вже вдосталь проїлись

peredplata