Після чергової поразки \”Буковини\” тренер Гій заявив про відставку

Після чергової поразки "Буковини" тренер Гій заявив про відставкуЧернівецька \”Буковина\” у 25 турі першої футбольної ліги зазнала чергової поразки – чернівчани програли вдома одному з лідерів команді \”Сталь\” (Дніпродзержинськ) з рахунком 0:1.

Гості забили гол на 27 хв після подачі зі штрафного. \”Буковина\” грала невдало, за весь матч лише раз влучила у рамку воріт суперника. Хоча з 65 хв господарі грали у більшості.

Тренер Юрій Гій, якому 5 травня виповнилося 53 роки, після гри оголосив про свою відставку: \”У мене немає бажання дивитися на імітацію футболу. За результат відповідає головний тренер. Далі продовжувати роботу немає сенсу. Я не хочу брати участі у тому, що відбувається. Тому після цієї гри я вже не головний тренер\”.

Президент клубу Сергій Гринюк: \”Заява тренера емоційна, це його право брати на себе відповідальність. Але ще будемо збиратися, обговорювати. Я думаю, емоції вщухнуть і все буде добре. Бажання грати є, але ми мучимося на полі\”.

Нагадаємо, уродженець Львова Юрій Гій більшість кар’єри футболіста провів у колективі \”Буковина\” (Чернівці), де грав у півзахисті та захисній ланці, а також тривалий час був капітаном команди. Юрій Гій – рекордсмен за кількістю проведених ігор в історії \”Буковини\” (508 зустрічей, 26 голів). Виступав також у командах \”Карпати\” (Львів), \”Лада\” (Чернівці), \”Ністру\” (Атаки), \”Хасково\” (Болгарія).

Юрій Володимирович працював головним тренером клубів \”Буковина\” (Чернівці) і \”Ністру\” (Атаки, Молдова), помічником тренера \”Ниви\” (Вінниця), \”Спартакус\” (Шароволя, Польща), \”Мотор\” (Люблін, Польща), \”Енергетик\” (Бурштин). Під керівництвом Юрія Володимировича чернівчани за підсумками сезону – 1999/2000 здобули путівку в першу лігу. У вересні 2013 року знову став головним тренером \”Буковини\”.

My Webpage

peredplata