Чому буковинські правоохоронці замість диверсантів затримують справжніх патріотів

Недавно прикордонники Буковини затримали «диверсійну» групу у районі селища Красноїльськ.
Як з’ясувалося згодом, ця група — ніякі не диверсанти, а хлопці з УНА-УНСО. У лісах вони проходили вишкіл, готуючись до війни.

Бо на Сході воює уже один батальйон унсовців. Другий тепер формується. Як показали справи на війні, унсовці — одні із найкраще підготовлених до ведення боїв як у лісах, у горах, так і у містах і селах. Ще недавно наші «доблесні» правоохоронці забороняли вишколи патріотів у Карпатах, перешкоджали їм вчитися захищати Україну. Але вони вчилися. І тепер захищають. Довели на полях битв свій професіоналізм, героїзм і звитягу. А за це їх знову переслідують. У хлопців забрали муляжі зброї та відкрили на них дисциплінарне провадження. «Світить» патріотам 115 гривень штрафу. Гроші невеликі. Але за що?.. За те, що люблять Україну і готові за неї покласти життя?!..

Чому наші правоохоронці не ловлять справжніх диверсантів? А їх на Буковині хоч греблю гати. Зайдіть до Московської церкви. Там повно цих диверсантів у рясах та з хрестами.

Чи, може, унсовці щось бачили на підходах до кордону?
Наприклад, контрабандні стежки вирубки лісу і т. п.?

Може, нашій міліції та спецслужбам варто би унсовців задіювати до боротьби з цими негативними явищами у країні. А воєнкомам варто залучати спеціалістів УНСО до навчання і виховання молоді.

Про ці проблеми на прес-конференції говорив лідер крайової УНА-УНСО Роман Пасічник.

peredplata