На Буковині виявили черговий підпільний цех по виробництву горілки

Сьогодні, співробітники слідчо-оперативних підрозділів Головного управління ДФС Буковини під Чернівцями «накрили» підпільний цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. За останні десять днів це вже другий такий факт – повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Чернівецькій області.

Під час огляду вилучено 288 літрів спирту, 1640 пляшок готової продукції, 1,7 тис. підроблених марок акцизного податку, 5 тисяч етикеток, 2 тис. пляшок порожніх та два станки – повідомляють податківці Буковини.

За словами керівника податкової міліції Буковини – Сергія Гакмана – по даному факту розпочато кримінальне провадження за статтею 204 Кримінального Кодексу України. «Спритники» можуть отримати від 3-ти до 5-ти років позбавлення волі з конфіскацією обладнання та вилучення незаконно виготовленої продукції або штраф у розмірі від 1000 до 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Всього ж з початку року співробітниками податкової міліції області з незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на суму понад 9 млн. грн. І такі результати підтверджують, що в області постійно проводяться заходи з протидії тіньовому виробництву та обігу підакцизних товарів з метою вивільнення ринку для надходження легальної підакцизної продукції.

peredplata