Буковина та побратими сумують за втратою бійця-героя Василя Миханюка, що загинув під Авдіївкою.

Буковина та побратими сумують за втратою бійця-героя Василя Миханюка, що загинув під Авдіївкою.  В Авдіївці у вівторок 5 травня на фугасі підірвалися та загинули українські військові з 95-ої бригади, серед яких і мешканець с. Рідківці Новоселицького району Василь Миханюк, який выдкрито визнавав себе прихильником ВО «Свобода». І на Майдані в подіях Революції Гідності Василь завжди був у гущі подій, відстоюючи право на гідне життя в Україні. Як колишній десантник не міг бути осторонь захисту своєї землі, тому події на передовій фронту завжди для побратима були важливими.
> Далі мобілізація, військовий вишкіл на полігоні в Яворові, де доля звела з свободівцями Русланом Кошулинським, Олексієм Кайдою та Маркіяном Лопачаком, і оскільки з свободівцями постійно був на майдані в Чернівцях та в Києві то по справжньому перейнявся духом захисту рідної української землі, які сповідують свободівці та який на передовій фронту у душах наших бійців. Далі оперативне бойове злагодження поблизу Слов’янська, і бойові виїзди на передовій фронту у 1-му батальйоні 95 бригади поблизу Авдіївки.
> Підрив ворожого фугасу вирвав з життя нашого побратима в розквіті сил, невблаганна доля перевела Василя Миханюка в Небесний Батальйон.
> «Скорботою покрите рідне село Василя Рідківці, тугою та смутком опалені душі родини, близьких, побратимів та знайомих, невимовним болем наповнені серця земляків Новоселицького району, Буковина щиро сумує за гіркою втратою свого героя» – додає з горем в серці односельчанин бійця-героя, Голова Чернівецької обласної організації ВО «Ссвобода» Віталій Мельничук.
> Герої не вмирають! Вони вічно житимуть у нашій пам’яті та квітнути в наших душах!!!
>
> Прощання з бійцем-героєм Василем Миханюком в суботу 9 травня на родинному подвір’ї в Рідківцях Новоселицького району.
> Похорон побратима відбудеться в с. Рідківці з 9-ї години 10 травня.
> Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

peredplata