Буковинець Павлюк став заступником міністра. ОНОВЛЕНО

Буковинець Павлюк став заступником міністра. ОНОВЛЕНОЗ джерел, яким довіряє газета «Час», стало відомо, що Віктор Павлюк, котрий жонатий на сестрі Володимира Івасюка Оксані, зайняв пост заступника міністра сільського господарства і продовольства України.

У цьому міністерстві один із важливих постів раніше зайняв регіонал з Криму, колишній міністр туризму Криму, а ще раніше радник губернатора Буковини Куліша, українофоб Олександр Лієв. Останній добре співпрацював з буковинською владою, допомагав їй, а вона йому. У той час першим заступником губернатора був Віктор Павлюк. Якось він навіть на докори українських патріотів щодо Лієва однозначно відповів: «Ми своїх не кидаємо!»

І це не були пусті слова. Напевно, Лієв долучився до призначення Павлюка заступником у міністерстві. А ще раніше заступником начальника департаменту фінансів у цьому ж міністерстві стала Єлизавета Пушко-Цибуляк з Буковини і також вона перейшла з Криму.

Знайте наших, кримсько-буковинських! Вони своїх не кидають.

За уточненими даними Віктор Павлюк тепер проходить стажування для зайняття незабаром посади заступника міністра керівника апарату.

peredplata