Поставку людських ресурсів до війська під час проведення 6-ї хвилі часткової мобілізації Буковина виконала на 50%

Про це сьогодні на брифінгу заявив військовий комісар області Віталій Чурай. За його словами, враховувався прийом військовозобов’язаних на службу за контрактом і тих, хто призваний за мобілізацією. Комісар відмітив особливо серйозну роботу у цьому напрямку військових комісаріатів, органів місцевого самоуправління та силових структур впродовж останнього тижня до закінчення 6-ї хвилі, коли було досягнено необхідного узгодження в діях та налагоджено співпрацю між структурами, що дотичні до проведення часткової мобілізації.

Поставку людських ресурсів до війська під час проведення 6-ї хвилі часткової мобілізації Буковина виконала на 50%

Проведено роботу з керівниками установ, підприємств та організацій, наголошено на їх особистій (кримінальній) відповідальності за зрив мобілізації.
Найбільший відсоток військовозобов’язаних, серед 4-х об’єднаних військових комісаріатів, поставлено Новоселицьким (60%), найгірший – Кіцманським військовим комісаріатом (біля 40%). По районах ситуація така: Кельменеччина впоралася з завданням найкраще – на 70%, Новоселиччина, Вижниччина – на 60%, Хотинщина – на 55%, м.Чернівці – трохи більше 50%.

Найгірша ситуація по м. Новодністровськ – 23% виконання завдання. Гірші також «знизу», як стверджує Віталій Чурай, Сокирянський, Путильський, Герцаївський та Заставнівський райони. У списку тих, хто найгірше виконав завдання, залишається і Сторожинецький район.
Військовий комісар звернувся до керівників підприємств усіх форм власності і надалі сприяти роботі військкоматів з військовозобов’язаними. Адже, у зв’язку з загостренням останнім часом ситуації у зоні бойових дій, не виключено, що буде оголошена і 7-ма хвиля часткової мобілізації до війська.

peredplata