Горе-дороги та кози в самому центрі Чернівців

Горе-дороги та кози в самому центрі Чернівців

Поганими дорогами українців здивувати вкрай важко, адже всі ми звикли до того, що їх або взагалі немає, або є, але в жахливому стані.

В нашому місті асфальтне покриття, або його відсутність — це звичайна справа, але коли дорога заростає бур’яном…. Це вже щось новеньке. Всім відома славнозвісна вулиця Богдана Хмельницького та те, як багато із нею мороки, та чи хто бачив, аби дороги в центрі міста заростали чагарниками? А у нас вони таки заростають! Початок вул.. Б. Хмельницького вражає своєю флорою та фауною, автомобілям туди зась, так само, як і пішоходам.

Горе-дороги та кози в самому центрі Чернівців

А по сусідству із Богом забутою дорогою знаходиться вул. Кіровоградська, на якій навіть розташований медичний коледж «Монада». Одразу біля коледжу чернівчани розводять кіз, і запах там стоїть ще той. Та це вже їхня справа, хоч крокодилів, аби паслись на приватній території, а не біля навчального закладу та ще й на проїжджій частині.

[center]Горе-дороги та кози в самому центрі Чернівців

Дивина, правда ж? І ЦЕ ЦЕНТРАЛЬНА ЧАСТИНА ЧЕРНІВЦІВ! До того ж, Кіровоградська колись була вимощена бруківкою, а потім невідомо кому захотілось залити її асфальтом… Незвичайна технологія, та й вигляд не дуже.

Горе-дороги та кози в самому центрі Чернівців

Не ремонтували ці горе-дороги вже років десять, і стали вони схожі на гірські, якими рідко ступає людська нога. Розумію, якби так і було, але ж вулицею ходять мешканці європейського міста, яке часто називають Маленьким Парижем. Отож буковинським парижанам тільки й лишається, що мріяти про добротні дороги та дбайливих депутатів. Нинішньому ж опікуну цього мікрорайону Віктору Євгеновичу Горді часу на це опікунство, напевно, поки що не вистачає.

Яна Білецька

peredplata