Буковинські педагоги прищеплюють дітям почуття патріотизму

Буковинські педагоги прищеплюють дітям почуття патріотизму

З метою формування різнобічно розвиненої, духовно багатої, оптимістично та патріотично налаштованої особистості, починаючи з перших років життя дитини і завершуючи її вступом до школи, ціннісного ставлення до найближчого соціального, природного і культурного оточення (сім’ї, батьківського дому, рідного міста, села, країни, традицій та звичаїв свого народу), ознайомлення з державною символікою України у ДНЗ №28 з 17 по 25 серпня 2015 року відбулися заходи до святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України за участі педагогів, дітей та їхніх батьків.
24 серпня – День, який особливий для кожного з нас: і для дорослих, і для юних громадян молодої держави. Радіють люди, дарують своїй державі найкращі пісні і танці, найтепліші слова. Наші діти також вітали рідну Україну зі святом. Адже вони – найменші громадяни, маленькі українці та щирі патріоти нашої держави. Вихованці були одягнені у патріотичному та національному одязі, в руках яких присутні елементи української символіки (квіти, стрічки, прапорці жовто-блакитного кольору).

Буковинські педагоги прищеплюють дітям почуття патріотизму

Упродовж тижня було організовано та проведено різноманітні заходи у всіх вікових групах: година українознавства «Прапор нашої Вкраїни має колір жовто-синій», цикл бесід з дітьми «Тепло долонь і розуму, і серця я Україні милій віддаю», тематичні заняття: «Символи України», «В українській світлиці», «Як тебе не любити, земле моя» (вихователі середніх, старших груп І.П. Скорохід, Є.Ф. Городецька), покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку – борцю за свободу та незалежність України.

Зі старшими дошкільниками проведено тематичне свято «Хай в серці кожної дитини живе любов до України» (музичний керівник І.П. Скорохід), організовано виставку дитячих робіт «Шануймо Україну». Підсумком вищезазначених заходів у ДНЗ було проведено спортивну розвагу за участі дітей та батьків вихованців «Україна – спортивна країна».

Буковинські педагоги прищеплюють дітям почуття патріотизму

Буковинські педагоги прищеплюють дітям почуття патріотизму[/center]

У всіх дорослих (педагогів, батьків, бабусь, дідусів) та дітей упродовж тижня панував дух патріотизму, гордості за свою Батьківщину, за український народ, за героїв, які захищають нашу Україну!
Педагоги ДНЗ №28 – І.П. Скорохід, С.І. Черкез, Т.О. Баранська, Л.І. Демідович, В.В. Чопель, Т.Д. Пецей, Г.А. Яницька, Є.Ф. Городецька, О.І. Баєтул, Л.В. Поліщук віру в перемогу, краще та мирне майбутнє закладають малюкам ще з раннього дитинства, плекають справжніх патріотів нашої держави, навчають і виховують їх у дусі любові до України та усвідомлення себе українцями!

Шандро М.М., завідувач ДНЗ-28

В.В. Кудрявцева, вихователь-методист ДНЗ №28

peredplata