Партія Петра Порошенка на Буковині «забула» про народ

Партійці та керівники БПП у Чернівецькій області зникли з поля зору. Вони не розмовляють з народом, не вітають його, не ходять до нього. Живуть собі якось так: народ сам по собі, а партія Петра Порошенка сама по собі. Зараз порошенківці навіть не привітали буковинців ні з Днем Незалежності, ні з Днем знань. Принаймні, їхніх привітань люди не змогли ні по ТБ побачити, ні по радіо почути, ні у газетах та Інтернет-ресурсах області прочитати.

Якщо таке замовчування є їхньою передвиборчою тактикою, то вона заздалегідь провальна. Бо вітання з визначними датами – це не тільки нагадування про свою політичну партію. А й виховання української нації в дусі патріотизму. Окрім привітань, якими нехтує партія президента, вона й мало що робить для роз’яснення політики лідера держави, уряду, парламенту.

І знову ж, на Буковині не практикується таке спілкування з людьми. Політики ніби соромляться чи бояться тих, ким керують і хто їх годує. Після такого замовчування виникають різні рухи серед людей та їхніх партій. І те, що сталося під ВРУ 31 серпня, є також причиною політики мовчання партії Петра Порошенка. Бо вона не змогла чи не хотіла донести до людей необхідність прийняття змін до Конституції України. Народ не розумів, що хочуть політики та влада. Тому й вийшов на майдан. А там до провокацій – один крок. І він був зроблений. Загнули люди. У суспільстві — збурення. Влада втрачає довіру.
Ось до чого може призвести невміння наших політиків говорити зі своїм народом.

Петро Кобевко

peredplata