Той, хто хотів «міліон» від буковинських ЗМІ, програв у Верховному суді України

Більше року тривала судова тяганина одного політично-громадського пройдисвіта проти журналістів Буковини. Він програв усі суди. Бо вимагав «міліон» (саме так неграмотно писав у позові) за свою ображену честь і гідність. Потім ціна зросла до 2 «міліонів». А насамкінець за його честь і гідність не дали навіть ламаного гроша. Бо нема там ні честі, ні гідності.

Після програшу в судах Буковини цей чоловік подав заяву до Верховного суду України. Програв раз. Подав ще раз. Програв два. І 25 серпня 2015 року Верховний суд прийняв ухвалу, в якій відмовив йому у двох «міліонах». Заяву йому повернув. І ухвала ВСУ оскарженню не підлягає.

Р.S. Нагадаємо: цей, хто хотів «міліон», вимагав закриття ЗМІ та Інтернет-сайтів, а журналістів посадити до тюрми. Він використовував як аргумент диктаторські закони Януковича від 16 січня 2014 року.

Журналісти Буковини вирішили не показувати по ТБ цього політично-громадського пройдисвіта, не писати про нього і не говорити з ним. Не подавати руки йому. А його прізвище, ім’я та по-батькові буде опубліковане відтепер один раз: у некролозі.
На жаль для нього, він цього уже не прочитає.

peredplata