Хто кому Рабінович у Чернівцях або У чиїй власності \”Чернівціобленерго\” та російські банки на нашій землі

Хто кому Рабінович у Чернівцях або У чиїй власності "Чернівціобленерго" та російські банки на нашій земліУ приміщенні Чернівецької міської ради уклали угоду між \”Чернівціводоканалом\” та \”Чернівціобленерго\”.
Присутнім був міський голова Олексій Каспрук.

Обленерго, яке уже кілька років належить російському олігарху і українофобу-депутату Держдуми Бабакову, шантажує Чернівці і Буковину вимкненням світла та грозиться вимкнути електроенергію водоканалу. Цим хоче паралізувати діяльність краю, викликати бунти і незадоволення українською владою.
Таке враження складається внаслідок того, що щомісяця обленерго грозиться зупинити постачання світла до водоканалу.

За останній рік в українському обленерго пройшли якісь зміни. Там поміняли голову правління, напевне, зробили перетасування власників. Новопризначений голова Олександр Лозовський колись керував \”Одесаобленерго\”. Він не знає досі своїх власників. Чи не хоче їх називати. Але впевнено говорить, що росіян і російських кампаній серед власників нема

Мер міста Чернівці Олексій Каспрук не дуже переймається такими проблемами як власність Росії у нашому місті. Тому байдуже реагує на російські банки під мерією Чернівців, на російських власників українських підприємств. Дуже шкода.

peredplata