Суд відносно екс-директора КП МТК «Калинівський ринок» І.Ринжука вкотре перенесли

Чергове судове засідання у справі отримання хабара в розмірі понад 200 тисяч доларів США та привласнення коштів на суму понад 9 млн. грн. екс-директором КП МТК «Калинівський ринок, яке мало відбутися сьогодні в апеляційному суді Чернівецької області, знову перенесли за клопотанням сторони захисту. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Нагадаємо, що 04.03.2015 прокуратура Чернівецької області внесла апеляційну скаргу на вирок Садгірського районного суду м. Чернівці від 24.02.2015, яким виправдано Ринжука І.І. та його спільника Березовського Д.Д. у скоєнні низки тяжких злочинів.

Процесуальний керівник орієнтував суд на призначення покарання Ринжуку І.І. у виді 8 років позбавлення волі з позбавленням права займати певні посади строком на 3 роки з конфіскацією майна та зі штрафом у розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а Березовському Д.Д. – 6 років позбавлення волі з позбавленням права займати певні посади строком на 3 роки з конфіскацією майна та зі штрафом у розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Наступне засідання у даному кримінальному провадженні апеляційним судом Чернівецької області призначено на 10 годину 8 жовтня 2015 року.

peredplata