Телефонні аферисти продовжують атакувати чернівчан

Телефонні аферисти продовжують атакувати чернівчанДержавна податкова інспекція вкотре застерігає мешканців нашого міста: у Чернівцях діють шахраї, які представляються податківцями та вимагають у підприємців гроші.

Керівництво Державної податкової інспекції у м. Чернівцях вкрай схвильоване тривожними сигналами підприємців нашого міста, на які просто не можливо не звернути уваги. Адже інформація, що міститься в них, неправдива і негативно впливає на імідж служби вцілому.

Минулого тижня шахраї «грали роль» начальника інспекції Миколи Загарюка, погрожуючи штрафами за вигадані порушення, вимагаючи „скромну винагороду” за „мирне” розв’язання „конфлікту”. За новини даними, зловмисники телефонують вже від імені заступника начальника оперативного управління Віктора Скакуна, який на даний час перебуває у відпустці, та вимагають «занести гроші у 307 кабінет міської податкової».

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях звертається до чернівчан із проханням повідомляти про випадки вимагання грошових коштів, або вчинення інших неправомірних дій, відділ внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Чернівецькій області за тел.:54-56-17.

Не ведіться на провокації, які негативно впливають на імідж служби, фахівці якої у економічно непростий час невтомно наповнюють казну держави.
Не дозволяйте нікому скористатись вашою довірливістю, а про такі факти – повідомляйте правоохоронні органи!

peredplata