У Чернівцях затримали наркоторговця

У Чернівцях затримали наркоторговцяУмовно засуджений буковинець вирішив збагатитися на продажі амфетаміну. Завдяки професійним діям працівників відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС області його злочинну діяльність вдалося припинити.

Як розповів начальник ВБНОН при УМВС України в Чернівецькій області Василь Паращук, було отримано інформацію про те, що мешканець Чернівців займається незаконним збутом наркотиків. Саме під час чергового продажу амфетаміну на одній із вулиць обласного центру міліціонери затримали 20-річного хлопця. Вподальшому з’ясувалося, що наркоторговець умовно засуджений за скоєння крадіжки. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

У ході особистого огляду оперативники знайшли у зловмисника 3 пакетики амфетаміну, 1 згорток марихуани та саморобний пристрій для куріння наркотиків.

Вилучені наркотики та пристрій працівники міліції направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

Слідчі Шевченківського райвідділу міліції буковинцю вже оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наркобізнесмену загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років із конфіскацією майна. У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України підозрюваного затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

peredplata