Для виборів Чернівецької обласної ради створено 64 округи від 8 до 23 тисяч виборців

Відповідно до постанови Чернівецької обласної виборчої комісії на території області утворено 64 територіальні округи для проведення виборів депутатів Чернівецької обласної ради. Найменший округ №8 (с.Хряцка, с.Підвальне, с.Байраки, с.Куликівка, с.Петрашівка, с.Буківка, с.Велика Буда, с.Мала Буда, с.Круп’янське) – 8268 виборів, найбільший – 23 036 виборців (місто Чернівці, Садгора). Про це повідомляють спостерігачі ГО \”Опора\”.

Переважна більшість округів охоплює 8-11 тисяч виборців. І тільки 12 округів міста Чернівці – більше 13 тисяч виборців.
З переліком та межами округів для проведення виборів депутатів Чернівецької обласної ради можна ознайомитись на сайті облради.

Нагадаємо, що в Чернівцях для виборів міської ради також утворено 42 виборчі округи з середньою чисельністю 4 441 виборець на округ.
З 22 вересня починає роботу гаряча лінія Чернівецького представництва Громадянської мережі «ОПОРА». Відповідно всі бажаючі можуть задзвонити за номером 099 010 6551 і отримати консультацію щодо виборчого процесу або ж повідомити про порушення.

Чернівецьке представництво Громадянської мережі «ОПОРА» розпочало кампанію громадського спостереження за місцевими виборами в Чернівецькій області. Про факти, зафіксовані нашими спостерігачами можна дізнатись на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/

peredplata