У Чернівцях невідомі зіпсували рекламу \”Нашого краю\”

У Чернівцях в ніч з 22 на 23 вересня було пошкоджено політичну рекламу партії \”Наш край\”. Як зафіксували спостерігачі Громадянської мережі «ОПОРА», по вул. Головній майже на всіх сітілайтах вище зазначеної партії, невідомі особи затонували чорним кольором назву політичної сили. Частину сітілайтів вже встигли відновити.

У Чернівцях невідомі зіпсували рекламу "Нашого краю"

Представники чернівецького обласного осередку політичної сили \”Наш край\” неохоче коментують цю ситуацію. Зокрема, Світлана Ісаченко, яка відповідальна там за зв’язки з медіа, повідомила, що в партії чули про пошкодження сітілайтів, але скоріше за все заяву до правоохоронних органів не подаватимуть.

Нагадаємо, що спостерігачами Громадянської мережі ОПОРА по вулиці Головна, 131-133 поблизу парку ім. Т. Шевченка в Чернівцях також виявлено пошкоджений білдорд партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». На агітаційному білборді з написом «Зберегти країну. Солідарність. Блок Петра Порошенка» закреслено чорною фарбою закреслено останні два речення і написано «Порошенко=Янукович».

Загалом в Чернівецькій області, незважаючи на те, що відповідно до ст. 54 закону «Про місцеві вибори» передвиборча агітація стартує на наступний день після реєстрації кандидатів в депутати чи голів місцевих рад, агітаційну кампанію розпочали «Батьківщина», «Наш край», «Солідарність», «Сила людей», «Аграрна партія», УКРОП, «Самопоміч, «Народний контроль», «Свобода», «Автомайдан» та інші. Зокрема, зовнішню рекламу цих політичних сил можна спостерігати на білбордах краю.

Нагадуємо, що з 22 вересня починає роботу гаряча лінія Чернівецького представництва Громадянської мережі «ОПОРА». Відповідно всі бажаючі можуть задзвонити за номером 099 010 6551 і отримати консультацію щодо виборчого процесу або ж повідомити про порушення.
Про факти, зафіксовані нашими спостерігачами можна дізнатись на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/

peredplata