У Чернівецькій міськраді запевняють, що усім учасникам АТО нададуть земельні ділянки

У Чернівецькій міськраді запевняють, що усім учасникам АТО нададуть земельні ділянкиУсім учасникам АТО з Чернівців виділять ділянки у земельних масивах у районі вулиць Лукіяновича та Коломийської (Садгора).

Для будівництва житла учасникам АТО та іншим пільговим категоріям громадян у Чернівцях відведено два земельних масиви – у районі вулиць Д.Лукіяновича та Коломийської. Виняток робитимуть лише для сімей загиблих. Їм виділять земельні ділянки у центрі міста чи в ншому обраному ними місці.

Про це заявив секретар міськради Ярослав Кушнірик у перерві чергової сесії міськради 24 вересня.

-У нас уже налічується 1200 військових, які служать у зоні АТО, – зазначив Ярослав Кушнірик. – Із посвідченнями на черзі стоять близько 900. Разом із тими, хто ще пізніше прийде, це буде біля півтори тисячі. Як пояснити тим, які прийдуть пізніше, чому хтось один буде отримувати ділянку по вулиці Рівненській, а інший – на Лукіяновича або на Коломийській? Тому було прийнято рішення, що розробляється масив, щоби всі були в однакових умовах. За бюджетні кошти місто має підвести комунікації до виділених ділянок. Розмір цих ділянок – 6-10 соток. Місто знайде ділянки для всіх учасників АТО, запевнив Я.Кушнірик.

peredplata