Керівник міліції Буковини зустрівся з румунськими колегами

У міліцейському відомстві краю відбулася зустріч начальника УМВС України в Чернівецькій області Сергія Пілігріма та заступника начальника УМВС – начальника кримінальної міліції Сергія Ратушенка із керівництвом кримінального блоку поліції МВС Румунії Александру Разваном, Коада Міхаєм і Савою Константіном. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Керівник міліції Буковини зустрівся з румунськими колегами

У заході також взяли участь радник начальника УМВС України в Чернівецькій області Іван Зайцев, начальник Управління карного розшуку УМВС області Олександр Раренко та начальник сектору Укрбюро Інтерполу УМВС України в Чернівецькій області Анна Саєнко.

Під час робочої зустрічі сторони обговорили подальшу співпрацю, зокрема щодо боротьби із тероризмом, незаконними діяннями, пов’язаними із вогнепальною зброєю, боєприпасами, вибуховими та іншими речовинами, протидії незаконному обігу наркотиків, торгівлі людьми. Окрему увагу приділили взаємодії між сторонами у питаннях міжнародного розшуку осіб, які розшукуються правоохоронними органами Румунії за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів у складі організованих злочинних угрупувань та на даний час можуть переховуватися від слідства та суду на території Чернівецької області.

Керівник міліції Буковини Сергій Пілігрім запевнив іноземних колег у готовності співпрацювати у питаннях розшуку злочинців та сприянні розслідуванню їх протиправних діянь.

Учасники зустрічі зауважили, що взаємодія та співпраця значно покращать ефективність протидії злочинності в обох країнах.

peredplata