Круглецька хто? Шпигун у «Солідарності», чи ренегат у Каспрука

У команді Наталії Якимчук звідки не візьмись вигулькнула ще одна жінка. Це – Аліна Круглецька. Вона з часів молодості Федорука через комсомол і компартію йде слід у слід за ним. Вірніше, йшла.

Круглецька хто? Шпигун у «Солідарності», чи ренегат у Каспрука

Тепер вона у команді тих, хто проти. Пам’ятаєте вибори до верховної ради? Там ледь не перемогла «вічно молодого» Федорука Наталія Якимчук.
І враз Аліна Круглецька з нею йде до міської ради.

А як же Каспрук, політичний внучатий племінник Федорука? Аліна — його радник з соціальних питань. Що робити діючому мерові, коли його радник, секретар і добра «чортова дюжина» вже продали його гуртом і вроздріб. Вони розбіглися по різних партіях, рухах і громадах.

А сараку Каспрук залишився, як сирітка безрідна: один на один з виборцями. Що й говорити, коли навіть Круглецька переметнулася в табір конкурентів на місце мера. Або вони втікають з тонучого корабля. Або це такий хитромудрий хід, у якому ні в Одесі, ні у Чернівцях, ні навіть у Тель-Авіві не розібратися.

Хоча Круглецька чисто по-єврейськи захотіла відбрехатися про те, чому вона, радник одного мера, з другим йде проти того, кого радник.

Чи, може, вона хоче бути і розумною, і красивою? Вже і негайно?

peredplata