Увага! Папієва нема, а люди його у Кіцмані залишилися

Увага! Папієва нема, а люди його у Кіцмані залишилисяУ списку партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» кожен 3-й — член партії регіонів або той, хто цю партію публічно підтримував. Як не дивно, ці люди проявили себе саме у Кіцманському районі. Тож до районної ради йдуть хруні, котрі ще у 2012 році привселюдно закликали кіцманчан голосувати за партію регіонів. Вони вихваляли Януковича, Папієва і їм подібних.

Зараз ці хруні уже у списках БПП. Аналітики підкреслюють, що це не випадково. Є підозра у тому, що список кандидатів до райради готував сам Папієв A через своїх адептів, відступника від ВО «Батьківщина» Павла Лупула та найбагатшого чоловіка Івана Друцула, зумів увіпхнути їх до списку партії президента України Петра Порошенка.

За підтвердженням цієї сентенції далеко ходити не доводиться. Бо саме на вулицях міст і сіл Чернівецької області роздають газету, засновником якої є дружина голови партії регіонів у Чернівецькій області Папієва. І саме ця газета агітує кіцманчан голосувати за регіоналів. Таким чином пропрезидентська партія на Буковині повністю і цілковито продовжує політику регіоналів на території Чернівецької області.

Прізвища хрунів у списках БПП читайте згодом.

peredplata