На Буковині можливі нові види грипу

На Буковині можливі нові види грипуЗ початком осені жителі України окрім краси «золотого» періоду року відкривають для себе час вірусних хвороб, які особливо добре розмножуються серед населення в цей період.

Співробітники Держсанепідслужби в Чернівецькій області запевняють, що буковинцям варто очікувати класичного «свинячого» грипу, але окрім нього жителів області «порадують» і нові різновиди грипу.

Новими видами грипу для цього регіону стануть: грип «Пхукет» та «Швейцарія». Позитивним є той момент, що останні два віруси, зазвичай не викликають епідемій, тому є не надто небезпечними.

А ось перший вірус, який приніс стільки шкоди українському суспільстві понад 5 років тому, при чому більше психологічної шкоди, ніж фізичної, має епідеміологічний характер, тому від нього рекомендують робити щеплення.

Звичайно, окрім вище названого методу збереження власного здоров’я від осінніх недуг, варто пам’ятати і про підвищення імунітету, слідкувати за своїм харчуванням, режимами сну та відпочинку, адже тільки стомлений організм так легко піддається впливу вірусів.

За матеріалами www.vsemisto.info

peredplata