Щоденно про злободенне №94

На політичному фронті Буковини не змінилося нічого. Знову засвітились одні й ті ж люди та людці, які були, є і хочуть бути. Нових серйозних політичних гравців – нема. Тому голову облради обиратимуть з тих, кого вже вибирали і не раз. І нема на те ради.

Зараз політичний бомонд шукає \”цапів відбувайлів\” свого програшу на Буковині. Зокрема за поганий результат на виборах до райрад хочуть аби від \”Солідарності відповідав один Куліш. У той же час два нардепи: Онуфрик і Рибак умили б руки. Хоча чимало нашкодили у передвиборчий період. Вони розкладали партійні кадри, котрі не користувалися повагою і авторитетом серед людей. Хрестоматійним є приклад Лупула у Кіцмані. І відповідний результат, який вдвічі нижчий від результату ВО\”Батьківщина\”.

З огляду на це й можуть відбутися різні перетасовки на обласному владному Олімпі.

Петро Кобевко розповідає про тих, хто черговий раз хоче стати головою. І знову дивується: чому на місцевому рівні до влади не допускають молодь?
Вмирати на Майдані та війні за Україну можуть і повинні молоді люди. А керувати в області все одно будуть ті, хто завжди керував.
Тоді чому ми робили революцію? Для чого? За кого гинуть на фронтах кращі сини і доньки України? І допоки так у нас триватиме?

peredplata