На Буковині політичний матріархат. Керувати облрадою будуть Альона Гливко, Ольга Кобевко та Інга Маковецька ДОПОВНЕНО

Допоки чоловіки-депутати обласної ради рвуть один одному чуби за посади, дівчата і жінки-депутатки взялися до наведення порядку на Буковині.
Вони мирно і справедливо розділили між собою обов’язки та керівництво Чернівецькою областю.

На Буковині політичний матріархат. Керувати облрадою будуть Альона Гливко, Ольга Кобевко та Інга Маковецька ДОПОВНЕНО

Без зайвого ажіотажу та суперечок дівчата і жінки в обласній раді створили демократичну, українську, національну більшість, куди увійшли партії, котрі за Україну не на словах, а на ділі.

Це партії нинішньої коаліції у верховній раді: ВО «Батьківщина», «Самопоміч», РПУ та інші. Без метушні погодили посади згідно з результатами виборів.

На голову облради вже погоджено кандидатуру Альони Гливко з ВО «Батьківщина», першим заступником голови стане Ольга Кобевко з «Самопомочі», заступником буде Інга Маковецька з РПУ. Більшість комітетів в Чернівецькій обласній раді очолять також жінки-депутати.

Завдяки виваженій, налагодженій, професійній співпраці всіх жінок-депутатів на Буковині запанує мир і спокій.

А чоловіки досі чубляться за посади, пільги і привілеї. Але то вже не впливає на розклад сил та керівництва Чернівецької облради.

Для тих, хто має сумнів: обласна рада має 64 депутати. Для виборів керівництва потрібно 33. ВО\”Батьківщина\” – 12, \”Самопоміч\” – 5, РПУ – 5, \”Народний контроль\” – 4, ВО\”Свобода\” – 4, УКРОП – 4. Всі разом – 34. Вони можуть вибрати молоду перспективну команду реформаторів.

БПП\”Солідарність\”, АПУ, \”Рідний край\” і \”Опозиційний блок\” – 30. Вони уже нічого не зможуть

peredplata