Привітання Чернівецького міського голови з новорічними святами

Привітання Чернівецького міського голови з новорічними святамиШановні чернівчани! Дорогі друзі!

Щиро вітаю з Новим Роком, світлими різдвяними святами!

Позаду непростий рік. Були болючі втрати, розчарування, але немарними виявилися наші сподівання, вагомими стали наші спільні здобутки.

Віра у правду і добро, надія на справедливість, любов до України, рідної домівки, своєї родини зробили нас сильними, ми вистояли і впевнено рухаємося вперед. Вірю, що на цьому шляху ми здолаємо усі негаразди, переможемо і побудуємо таку країну, де людина почувається впевнено і щасливо.

У новому році у нас багато гарних планів щодо розвитку нашого міста. Будемо втілювати їх разом, змінювати Чернівці, робити місто більш комфортним, чистим, зеленим, привітним і цікавим.

Тож нехай ці свята принесуть Україні, усім нам, кожній родині мир, добро і достаток.

Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться радістю та Божим благословенням! Усім нам міцного здоров’я, злагоди, щастя, здійснення найзаповітніших бажань.

Відвідаємо батьків, порадуємо дітей, згадаємо про друзів і близьких, підтримаємо тих, хто опинився у скруті і потребує нашої уваги.

Хай Різдвяна зоря запалить у кожному серці вогонь віри, любові, надії та оптимізму, а Господня опіка у всьому супроводжує Чернівці та чернівчан!

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Ваш міський голова Олексій Каспрук

peredplata