В управлінні культури Буковини сподіваються, що слова Герелла про Майдан – фейк

В управлінні культури Буковини сподіваються, що слова Герелла про Майдан - фейкВ управлінні культури Чернівецької ОДА сподіваються, що слова уродженця Буковини, оперного співака Василя Герелла про Майдан – це нагнітання ситуації збоку російських ЗМІ.

Про це заявила начальник управління культури ОДА Віра Китайгородська, йдеться в сюжеті новин телеканалу ТВА.

\”Я сама була на Майдані. Не вселявся ні в кого з майданівців біс. А вселився він у президента Росії\”, – заявила Китайгородська.

\”Російський народ поки що платить йому заробітну плату. Сьогодні вона, можливо, дуже значна, а завтра вона може бути ніякою. Але корінь свій не продається\”, – наголосила вона.

\”Якщо це буде неодноразове інтерв\’ю, якщо якісь такі речі народ відчує. Він відчує це інтуїтивно, наскільки Василь залишився своїм. Мені хотілося б вірити, що це неправда. Тобто, що це фейк. Що це російські засоби масової інформації просто нагнітають ситуацію. Якби, скажімо, був телевізійний ролик, і з його голосу це прозвучало, і його голос був ідентифікований, що це насправді Василів голос, тоді ми вже нікуди від цього не могли б відступити\”, – додала посадовець.

Нагадаємо, відомий російський оперний співак, уродженець села Васловівці Заставнівського району Василь Герелло в інтерв’ю російському виданню заявив, що йому не соромно носити російський паспорт, а в людей, які в Україні вийшли на Майдан, вселився біс.

peredplata