Хто ви, порошенківець Сєхов?

Хто ви, порошенківець Сєхов?Голова Чернівецької міської ради висунув на секретаря Володимира Сєхова. Це нова людина у старій міській політиці. Він пройшов до нас через Німеччину, Росію, Крим. Був військовим, як і його батько, котрий закінчив службу в збройних силах Росії і звідти вийшов на пенсію.

Сєхов зі своїм компаньйоном мав (чи має досі?) бізнес в окупованому Криму. Ставши кандидатом на секретаря, Сєхов від цього бізнесу відмовляється. Каже, що вийшов з теми. Компаньйон залишився.

Але найцікавіше криється в деталях. Чернівецькі журналісти розшукали у Фейсбуці різні пости Сєхова до його приходу в партію Порошенка «Солідарність».

Хто ви, порошенківець Сєхов?

З’ясовується, недавно Сєхов нашого президента називав злочинцем. Він перепощував світлини Петра Порошенка на тлі українського прапора, обляпаного кров’ю, і ніби сам президент від прапорів США та ЄС дулі крутив українцям. Також у нього був цікавий пост під назвою «Хроника преступлений Порошенка». Потім ці пости зникли із ФБ. І Сєхов став претендентом на секретаря.

Хто ви, порошенківець Сєхов?

Та у цьому всьому цікава позиція самого Каспрука. Раніше він мав секретарем Кушнірика, одного із засновників партії регіонів на Буковині. Отож, як з’ясувалося, сам Володимир Сєхов і Кушнірик мають дещо спільне між собою. Принаймні, мали. Бо передвиборні листівки регіонал Кушнірик ділить з порошенківцем Сєховим.

Хто ви, порошенківець Сєхов?

То хто вони насправді: порошенківці, чи януківці? І для чого Каспрук починає такі небезпечні ігри з чернівчанами та Чернівцями?

Для мене особисто і для Максима Бурбака найобразливішим, найцинічнішим і найпідлішим є перепост Володимиром Сєховим одного коментаря беркутівця з Майдану. І справа не в тому, що той беркутівець говорить, а в тому, коли саме постить кандидат на секретаря.

Хто ви, порошенківець Сєхов?

Він це робить 24 січня 2014 року. Саме тоді ми з Максимом Бурбаком і тисячами чернівчан брали штурмом цитадель партії регіонів у Чернівцях, оплот Януковича на Буковині, де засідав його вірний пес Папієв, – Чернівецьку ОДА.

По наших головах гуляли беркутівські кийки. Максимові Бурбаку порізали руку, і він стікав кров’ю на сходах ОДА. Саме тоді один беркутівець бризнув мені отруйним газом в обличчя. Напівпритомним мене відпоювали молоком дівчата-медики з редакційними працівниками.

Ми тоді не розуміли, що йдемо на смерть за свободу і проти регіоналів. Але ж відстояли.

У цей час Сехов Володимир у своєму пості на ФБ розповідав усьому світові про те, які погані ми, що повстали за людяність і боремося з режимом бандитів.
І Максим Бурбак, і я, і тисячі тих, хто пройшов Майдан, питаємо вас, товариш Сєхов:

– Ви хто?! Ви з ким?!

Петро КОБЕВКО

Cвітлини з сайту Times.cv.ua

peredplata