Як чернівецькі депутати Сєхова вибирали-вибирали, та не вибрали (ВІДЕО)

Як чернівецькі депутати Сєхова вибирали-вибирали, та не вибрали (ВІДЕО)Перша половина засідання чернівецької міської ради пройшла безрезультатно. Секретаря так і не вибрали, ще й одне одного брудом пообливали. Проте відсутність результата – теж результат. Як це було – дивіться на відео.

Розпочалося засідання із виборів секретаря. Спочатку виступив сам \”винуватець свята\” – тепер уже колишній кандидат на цю посаду порошенківець Сєхов. Щоб якось розрядити обстановку і відповісти на \”купу бруду з усіх ЗМІ\” (критику на адресу записів пана колишнього кандидата на сторінках соцмереж, детальніше тут) , він вирішив показати депутатам фото зі своїми \”колєгами\”: відфотошоплені фотоколажі, на яких Сєхов попідручку з Обамою та Лукашенком. Проте цим викликав ще більшу хвилю запитань та критики на свою адресу:

Згодом це усім набридло і з\’явилися спроби припинити це \”міряння євромайданністю\”:

І врешті, після довгих затягувань, таки розпочалося голосування.

Результати голосування:

Ну загалом, картина ясна: секретаря так і не вибрали, бенефіс Сєхова закінчено і він з центральної медійної фігури останніх днів знову плавно розмивається фоном в рядах порошенківців. Але що далі?

peredplata