Депутата Чернівецької міськради Білика шукатиме Інтерпол

Депутата Чернівецької міськради Білика шукатиме ІнтерполКримінальне провадження щодо депутата Чернівецької міськради від партії \”Рідне місто\” Ростислава Білика, який підозрюється у підкупі виборців, призупинене через те, що підозрюваний знаходиться у розшуку.
Про це у вівторок на прес-конференції повідомив заступник начальника ГУ Національної поліції у Чернівецькій області Олександр Чубей.

\”Решту підозрюваних поки не встановлено, якщо громадянин Білик дасть покази на їх рахунок, ми продовжимо досудове розслідування\”, – повідомив О. Чубей.

\”Згідно з чинним законодавством Білик оголошений у державний розшук, бо ця справа має, грубо кажучи, політичний підтекст\”, – додав заступник керівника ГУ НП в області.

Водночас Чубей зазначив, що Ростислав Білик поки що знаходиться тільки у державному розшуку. Проте поліція направила документи для погодження інших меж проведення розшуку, в тому числі і до Інтерполу.

Як відомо, Ростислава Білика підозрюють у організації підкупу голосів виборців на виборчій дільниці у студмістечку на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.
Джерело: http://bukpravda.cv.ua

peredplata