Саакашвілі починає свій тур Україною з Чернівців

Саакашвілі починає свій тур Україною з ЧернівцівРух \”За очищення\”, ініційований Міхеїлом Саакашвілі, має намір провести свої форуми у декількох обласних центрах України. Про це написав на своїй сторінці Facebook Валерій Пекар.

\”16 лютого Рух за очищення починає тур по обласних центрах України. Ми розповімо людям про те, який шлях веде до свободи і процвітання, підтримаємо активістів і політиків, які борються з корупцією на місцях, зробимо так, щоб їх голос був почутий в Києві\”, – написав він.

\”Наша мета — зібрати в ході кампанії 1.000.000 підписів на підтримку наших вимог, створити широку громадську коаліцію, яка не дозволить владі ігнорувати волю народу\”, – зазначив Пекар.

Форуми відбудуться:
16 лютого — у Чернівцях,
17 лютого — в Івано-Франківську,
18 лютого — в Ужгороді.

Пекар нагадує, що наприкінці 2015 року політики і представники громадянського суспільства створили Рух за очищення.

\”Антикорупційний форум, що відбувся 18 січня 2016 року в Харкові, визначив найближчі завдання Руху. Він також назвав основні вимоги руху:

1. Сформувати новий уряд, який буде користуватися довірою народу і докорінно реформувати всі сфери життя, діючи в інтересах переважної більшості українців, а не вузької групи наближених до влади.
2. Призначити нового генерального прокурора, який поставить своєю метою не захистити, а знищити корумповану систему.
3. Посилити законодавство, спрямоване на боротьбу з корупцією. Злодії повинні сидіти в тюрмі, а не в парламенті та уряді.
4. Прийняти закони, які дозволять громадянам і бізнесу чесно працювати і ставати багатшими. Реєстрацію на форум пропонується здійснити за посиланням Антикорупційні форуми руху проводились в Одесі та у Харкові.

Джерело: Експрес

peredplata