Максим Бурбак про владу на Буковині, Фірташа і уряд Яценюка ВІДЕОРЕПОРТАЖ

Максим Бурбак про владу на Буковині, Фірташа і уряд Яценюка  ВІДЕОРЕПОРТАЖ Народні депутати від \”Народного Фронту\” Максим Бурбак та Микола Федорук дали прес-конференцію. Вони говорили про наболіле. А болить українців тепер Донбас, Росія, Крим, тарифи, долар, уряд та що буде завтра.

Максим Бурбак спробував на деякі виклики часу відповісти. Розпочав він з уряду Яценюка, який готовий проводити реформи до кінця (чи то реформ, чи то уряду):

Народний депутат наголосив на необхідності втілення реформ та проаналізував причини опору їм з боку місцевих органів самоврядування, а також закладів освіти (зокрема, реакцію на реорганізацію БДФЕУ у вигляді студентських страйків), називаючи першопричину таких дій та зацікавлених у цьому осіб:

Про проблему подвійного громадянства на Буковині та про провокації, направлені на збурення міжнаціонального конфлікту Максим Бурбак висловився чітко і категорично. Не можна дозволяти політиканам маніпулювати людьми заради власних політичних амбіцій. Тими, хто зорганізовує акції на зразок тих, яка нещодавно відбулася у Порубному, мають займатися правоохоронні органи. І те, що сталося, – їхнє недопрацювання.

На запитання журналіста, ким сплановані провокації, спрямовані на розбрат у краї, хто це робить та де знаходиться штаб, звідки усім цим заправляють, Максим Бурбак відповів:

peredplata