На Буковині у лісі знайшли тіло 10-річного хлопчика, який наклав на себе руки

На Буковині у лісі знайшли тіло 10-річного хлопчика, який наклав на себе рукиСело Ропча Сторожинецького району сколихнула страшна звістка: у лісосмузі знайдено повішеним хлопця 2005 року народження, учня Ропчанського НВК.

Про це повідомляє сайт \”Сторожинець Інфо\”.

Тіло виявили місцеві жителі в лісосмузі, за 20 метрів від дороги, по вул. В. Александрі. Ознак насильницької смерті на тілі не виявлено – хопчик покінчив життя самогубством.

“Я був шокований цією подією. Дитина звечора пішла з дому і батькам нічого не сказала, – розповідає сільський голова Ропчі Олар Ілля Георгійович. – Мені зранку зателефонував директор школи. З батьками я не говорив. Поліція почала розслідування. По суті – ну як може бути так, що батьки не шукали дитину звечора. Для мене це був шок. У мене великі діти, годину-дві немає – дзвоню. А тут десятирічна дитина…”

“О 7:55 отримав дзвінок від Марії Василівни Костик, вчительки фізики, що вночі з 16 на 17 лютого сталася трагедія, – розповідає директор Ропчанського НВК Левицький Валерій Ілліч. – Зранку сусіди виявили тіло хлопця. Про причини не можу говорити. Можливо, через комп’ютерні ігри, де насилля та жорстокість, можливо, щось вдома… Це багатодітна сім’я.

16 числа хлопець до школи не прийшов. Класний керівник розповіла, що якраз вчора мала розмову з мамою хлопця, навіть взяла пояснення, що дитина відпрошується з уроків. Мати тоді зауважила, що хлопець залишається вдома через проблеми зі здоров’ям – щось із зубами.

Це дуже велике горе для села. Однокласники плачуть, всім дуже прикро. І медична сестра, і практичний психолог, і класний керівник провели бесіди зі всіма школярами про те, що означає життя, для чого воно дається. Школярі розповіли, що хлопець не відокремлювався від усіх, не мав конфліктів. Я не знаю, що спричинило трагедію. Можливо, встановить поліція…”

Тіло відправили до Сторожинецького міжрайонного відділу судово-медичної експертизи. Наразі офіційних коментарів поліція не дає.

peredplata