ЧОО \”Майдан\” звинувачує голову Чернівецької облради у корупції (заява)

Минулого тижня, 17 лютого 2016р., відбувся т.зв. «заключний акт» конкретного факту політичної корупції з боку голови Чернівецької обласної ради у вигляді призначення в комунальному підприємстві Чернівецької обласної ради, Чернівецькому бюро технічної інвентаризації т.в.о. директора п.Ткачука Василя Миколайовича. У зв’язку з цим просимо опублікувати до відома всіх жителів краю, правоохоронних органів нашу заяву про підозру в здійсненні політичної корупції з боку високопосадовців Чернівецької обласної ради (текст заяви додається).

З повагою
голова виконкому Ю.Скорейко

З А Я В А

Чернівецьке обласне об\’єднання \”Майдан\” вважає корупційно-політичним хабарем зі сторони голови Чернівецької обласної ради пана Мунтяна І.М. призначення Ткачука Василя Миколайовича виконуючим обов’язки начальника комунального підприємства Чернівецької обласної ради /вул.Барбюса,18-20/. Вважаємо, що це призначення відбулося, як «розплата» п.Мунтяна І.М. за те, що депутатська фракція «УКРОП» у обласній раді, керівник Ткачук Віталій Васильович (син Ткачука Василя Миколайовича) погодилась увійти у так звану «промунтянівську ширку» депутатів Чернівецької обласної ради та голосувати за перші призначення в раді.

Висловлюємо впевненість, що депутати Чернівецької обласної ради після обговорення нашої заяви на сесії обласної ради спростують, або підтвердять нашу заяву, а керівники відповідних правоохоронних органів, включаючи і НАБ України проведуть необхідні розслідування та про їх наслідки проінформують громадськість області через ЗМІ.

Президія ради ЧОО «Майдан» від 19 лютого 2016 року

ЧОО "Майдан" звинувачує голову Чернівецької облради у корупції (заява)

peredplata