УВАГА! ЗВЕРНЕННЯ КООРДИНАТОРІВ ТРАНЗИТНОЇ БЛОКАДИ

УВАГА! ЗВЕРНЕННЯ КООРДИНАТОРІВ ТРАНЗИТНОЇ БЛОКАДИУряд України вчора, 24 лютого, офіційно заявив про готовність до відновлення транзиту російських вантажівок через територію України вже 25 лютого. Без перемовин з українським народом і взяття до уваги його думки, влада використовує нас, учасників блокади, як козир для торгівлі з ворогом.

Задля безпеки російських вантажівок уряд планує забезпечити їх конвоювання правоохоронцями через всю територію Української держави, таким чином протиставляючи один одному поліцію та народ.

На загальних зборах координаторів регіональних блокад було створено всеукраїнський центральний штаб транспортної блокади. Ми даємо уряду час на обдумування та перерозгляд свого попереднього рішення щодо відновлення транзиту і зі свого боку готові до діалогу.

Звертаємось до українських перевізників! Закликаємо вас не виїжджати на територію Росії, оскільки при відновленні транспортної блокади ви ризикуєте стати заручниками. Вас звідти можуть просто не випустити,оскільки так званий режим \”дорога додому\” закінчується 25 лютого включно.

Вимоги, висунені нами на початку транзитної блокади, не змінені, а український народ не повинен вести бізнес і годувати окупанта своїм коштом. Якщо транзит буде відновлено – наші дії будуть рішучі і миттєві.

Влада повинна дослухатись до власного народу, а не ворога, який цей народ вбиває на Сході України.
Прес-центр ГО «Рабів до раю не пускають»

peredplata