Чернівецьку владу просять на вихід. Гуртом

Чернівецьку владу просять на вихід. Гуртом

фото promin.cv.ua

Політичні ігри, які влаштували депутати з головою Чернівецької міської ради, призводять до безладу в місті. А найгіршим є те, що вони повністю дискредитували місцеву владу.

Відчуваючи свою безкарність і цілковиту безвідповідальність, народні обранці уже пустилися берега безповоротно. Вони досі не спромоглися обрати виконком, секретаря і керівництво містом. У зв’язку з цим відбуваються такі події, про які навіть соромно людям сказати. Недавно замість однієї вулиці ремонтували зовсім іншу. Начебто через банальну помилку в назві. А в ситуаціях, які виникають внаслідок безвідповідальності й спричиняють хаос, дуже зручно й «рибку в каламутній воді ловити».

Тож мер Каспрук вважає, що помилка у назві вулиці могла бути й зумисною, при цьому кошти в сумі 740 тис. грн. кудись зникли.

Кожна політична сила в мерії має свій інтерес. Але він дуже далекий від інтересів чернівчан. Домовитися уже неспроможні. Тому вони всі мають піти.

Якщо на наступній сесії Чернівецької міської ради не будуть обрані члени виконкому і секретар, рада буде розпущена. Разом з радою змушений буде піти у відставку і мер Олексій Каспрук. Бо він також винен у тому, що не зумів та не зміг організувати роботу Чернівецької міської ради.

Вибори депутатів і мера, вірогідно, відбудуться в кінці травня.

peredplata