У Чернівцях 15 квітня поховають росіянина, який загинув за Україну (оновлено)

У Чернівцях 15 квітня поховають росіянина, який загинув за Україну (оновлено)Стало відомо, що у вівторок, 12 квітня, на Сході України загинув громадянин Росії Андрій Захаров, який боровся за незалежність українського народу. Поховання героя відбудеться у Чернівцях.

Як зазначає активістка Анна Рюміна, чоловік загинув, бо закрив собою вибух. Таким чином він врятував життя побратимів, і не зберіг своє..

На Сході його називали «Захаром», він був сапером інженерно-саперної служби. Ті, хто знав загиблого, кажуть, що це була чуйна й чесна людина, що він завжди допомагав товаришам в зоні АТО, також, що дуже багато працював і навчав саперній справі юнаків.

Андрій з Іваново, ріс в дитячому будинку, сім\’ї не мав. В юнацькі роки переїхав на Закарпаття, а потім жив в Білій Церкві. Андрій дуже любив Україну, тому не вагаючись поїхав у зону АТО, захищати країну.

Хлопці, з якими служив Андрій, стали його сім\’єю. Більшість його друзів-солдат з Буковини, тому було вирішено поховати бійця у Чернівцях на міському кладовищі.

Волонтери просять про допомогу, оскільки наразі необхідні кошти на труну та інше приладдя для похоронного обряду. Вони звертаються до небайдужих громадян, аби при можливості надсилали будь-які кошти на картку керівника волонтерської служби Ірини Макаровської 5168 7556 0039 7992. Чи ж приносили їх самостійно за адресою площа Центральна, 9, на другому поверсі розташована Спілка учасників АТО. Також стосовно запитань чи пропозицій можна звертатися до активістки за номером 0505415434 – Анна Рюміна.

Завтра, в п\’ятницю, 15.04, відбудеться похорон полеглого Героя Андрія Захарова. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила волонтер Аня Рюміна.

За її словами, прощання та молитва триватиме з 10.00 у церкві Святого Антонія УГКЦ за адресою: м.Чернівці, вул. Нікітіна,31. Поховання Героя відбудеться на Алеї Слави чернівецького міського кладовища «Годилів» о 12.00.

«Чернівчани, прийдіть вшанувати пам\’ять людини, Воїна, що віддав життя за Ваш спокій і беспеку, що героїчним вчинком та ціною власного життя зберіг побратимів!», – написала на своїй сторінці волонтерка.

Джерело: www.vsemisto.info

peredplata