Чернівчан запрошують на Біг Миру

У неділю, 15 травня, у Чернівцях відбудеться ІІІ «Біг Миру», для участі в якому запрошуються всі охочі. Старт і фініш – на Соборній площі.

Чернівчан запрошують на Біг Миру

«Біг Миру» пройде за традиційним вже маршрутом (як і масовий забіг для всіх охочих в рамках «Буковинської милі»), – тобто по вул. Героїв Майдану (колишня Червоноармійська). Старт і фініш – на Соборній площі. Дистанція – 2 милі.

Бажаючих взяти участь у масовому пробігу для всіх охочих (2 милі – 3218 м) організатори просять зареєструватися за посиланням.

У разі попередньої реєстрації Вам достатньо буде підійти до столику з надписом «Для учасників, які зареєструвалися попередньо», назвати своє прізвище, ім’я і отримати номер (який буде і номером для участі у розіграші призів). Також при попередній реєстрації в інтернеті номер можна буде отримати завчасно в обласному центрі «Спорт для всіх» (вул. Університетська, 50) (коли номери будуть готові, буде повідомлено додатково). В іншому випадку доведеться ще заповнювати анкету на місці, що займе «зайвий» час.

Вітаються колективні заявки від організацій, підприємств, фірм тощо через e-mail: (для колективних учасників-підприємств/фірм/установ можливий додатковий «бонус» в якості безкоштовної реклами на SportBuk.com і fakty.cv.ua). У разі колективної реєстрації, вказувати назву організації, прізвище, ім’я, дату народження учасників та медичний допуск або особистий підпис, яким вони засвідчують, що відповідають за стан свого здоров’я.

Попередня реєстрація через інтернет – до 12.05.2016 (включно)!

Реєстрація на місці – з 10:00 до 11:30 15.05.16.

Учасники «Бігу Миру», за бажання, можуть також замовити собі за собівартістю футболку-вишиванку з символікою змагань – до 8.05.15 (включно). І отримати її в день змагань (або напередодні). Додаткову інформацію можна отримати за тел. (050) 841-61-33, e-mail: .

Увага! Серед учасників масового забігу будуть розіграні призи – від пам’ятних презентів до велосипедів!
«Біг Миру» – це ще один проект від організаторів «Буковинської милі».

Співорганізатори змагань: СК «Гешко», Чернівецька обласна федерація легкої атлетики, управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», Чернівецьке міськспортуправління, Чернівецьке обласне відділення НОК України, регіональне відділення Комітету з фізвиховання та спорту МОНУ.
Джерело: спортбук

peredplata